Marketingová komunikácia - nástroj na získavanie kvalitných informácií - Lalinská, Jana
Význam informácií v marketingovej komunikácii. Marketingové plánovanie a riadenie. Marketingový informačný systém podniku. Marketingová a externá komunikácia podniku so zákazníkom. Efektívnosť marketingovej komunikácie.