Predpoklad hospodárenia územných samospráv v kontexte fiškálnej politiky Slovenskej republiky v období rokov 2011 až 2013 - Palko, František, 1972-
Fiškálny rámec a makroekonomický vývoj v najbližších troch rokoch. Vývoj deficitu verejných financií v SR v období rokov 2008 až 2013. Prognóza vybraných indikátorov vývoja ekonomiky SR do 2013. Vývoj príjmov a výdavkov verejnej správy v období rokov 2008 až 2013. Perspektívy hospodárenia územných samospráv v období rokov 2011 až 2013. V ďalšom vývoji fiškálnej politiky v SR je nevyhnutné vychádzať z predpokladu doznievania fiškálnych impulzov v krajinách EÚ.