Dlhodobý vývoj malých a stredných podnikov v Slovenskej republike a perspektívy ich rozvoja - Strážovská, Ľubomíra
Význam MSP na Slovensku. 1. etapa vývoja MSP po vzniku SR v rokoch 1993 – 1998. 2. etapa vývoja v rokoch 1999 - 2003. 3. etapa vývoja v rokoch 2004 - 2009.