Koexistencia globálneho a regionálneho produktu cestovného ruchu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Produkt cestovného ruchu ako súbor služieb, ktoré sú predmetom ponuky pre účastníka v cestovnom ruchu. Komparácia globálneho a lokálneho produktu na trhu cestovného ruchu. Vzájomné pôsobenie v lokalite alebo v regióne a podmienky pre atraktívnu aj štandardnú ponuku.