Kompetenčné prístupy vo verejnej správe - možnosti a obmedzenia - Šimák, Ladislav
Obsah práce manažéra vo verejnej správe súvisí so zabezpečovaním politických, ekonomických, sociálnych a ďalších potrieb na príslušnej úrovni správy, ako aj potrieb spoločnosti ako celku. Pripravenosť na základe kompetencií môže zefektívniť prácu manažérov. V príspevku sú vymedzené niektoré predpoklady a obmedzenia využitia kompetenčného prístupu vo verejnej správe so zameraním na kompetencie krízových manažérov.