Perspektivy německé železnice do roku 2025 - Soukup, Lukáš
Rast prepravovaného objemu a výkonu železničnej dopravy v Nemecku za posledných desať rokov. Vývoj v 80. a 90. rokoch. Štúdia Nemeckých dráh DB a spoločnosti McKinsey & Company o prognóze vývoja železničnej dopravy. Vplyv celkového vývoja hospodárstva na požiadavky v nákladnej doprave. Scenáre rastu železničnej nákladnej dopravy. Inovácie pre zefektívnenie činnosti. Faktory konkurencieschopnosti.