Financovanie obcí a regiónov Slovenskej republiky v nových ekonomických podmienkach - Neubauerová, Erika, 1968-
Chápanie nových ekonomických podmienok v priestore územnej samosprávy. Opatrenia na zmiernenie dopadov finančnej a hospodárskej krízy na rozpočty obcí. Finančný systém územnej samosprávy. Zdroje financovania územnej samosprávy.