Reforma činnosti Světové banky - Kajurová, Veronika
Ciele a efektívnosť činnosti Svetovej banky. Kritiky činnosti a návrhy na reformu Svetovej banky. Zameranie predovšetkým na nízko-príjmové krajiny. Zmena podmienok poskytovania úverov. Zmena hodnotenia projektov. Reforma členských kvót.