Súčasný stav a plnenie rozvojových zámerov v ústavnej starostlivosti v Slovenskej republike z pohľadu zabezpečenia práv dieťaťa - Husáková, Mária
Analýza rozvojových zámerov ústavnej starostlivosti a ich plnenie v SR. Transformačný proces a jeho hlavné ciele. Organizácia a kapacity detských domovov.