Európsky parlament - hostória a právomoci - Grešš, Martin, 1978-
Základné inštitúcie Európskej únie. Právomoci Európskeho parlamentu: legislatívna právomoc, rozpočtová právomoc a právomoc kontroly nad výkonnou mocou.