Možnosti a obmedzenia podnikania starostov a poslancov - Kopál, Ladislav
Legistívny rámec možnosti podnikania starostov a poslancov. Osobitné obmedzenia a povinnosti. Osobitná oznamovacia povinnosť pre starostu a poslanca mestského zastupiteľstva a zastupiteľstva VÚC po vzniku a počas výkonu funkcie. Právne dôsledky z porušenia zákazov a obmedzení.