Flexibilta pomôže nájsť si vhodné uplatnenie - Voštenáková, Zuzana
Otvorenie pracovného trhu v Rakúsku a v Nemecku pre všetky typy zamestnaní a všetky profesie od mája tohto roku. Pracovné podmienky v Rakúsku. Pracovné podmienky v Nemecku. Platenie sociálnych odvodov. Nároky na zahraničný dôchodok. Nároky na materské. Dávky v prípade choroby.