Súčasné trendy v Corporate Culture - Belejová, Martina
Do popredia záujmu vrcholových manažérov sa dostávajú okrem kvantitatívnych výsledkov aj tzv. kvalitatívne veličiny úspešnosti firmy, ako známa značka, dobré meno, či firemný imidž. Snahu o dosiahnutie týchto kvalitatívnych cieľov firmy v sebe zahŕňa aj proces formovania a rozvoja Corporate Culture. Aktuálnymi trendami v oblasti CC sú etika, učiaca sa organizácia a outsourcing.