Diagnostika vývoja okolia podnikov na Slovensku v období hospodárskej krízy - Deáková, Stanislava, 1974-
Spracovanie diagnostiky podniku a definovanie jednotlivých úrovní okolia podniku. Faktory, ktoré bezprostredne pôsobia na všetky podniky prostredníctvom štyroch základných sektorov. Dopady hospodárskej krízy na vývoj Slovenska.