Virtual organization as a tendency in a modern management of production enterprises - Saniuk, Sebastian
Výrobne podniky sa neustále menia. Snažia sa vyrábať lepšie, rýchlejšie a lacnejšie. Zákazníci požadujú kvalitné výrobky, ktoré sú prispôsobené ich individuálnym potrebám a vkusu. To spôsobuje, že mnoho malých a stredných podnikov začína navzájom spolupracovať. Jednou z vývojových foriem je virtuálna organizacia, ktorá umožňuje realizáciu oveľa viac výrobnych objednávok. Prezentácia potreby vytvárania virtualnych organizacii, ako aj hlavné problémy spojené týmto procesom.