Vybrané témy životného cyklu projektu z hľadiska controllingu - Dubcová, Gabriela, 1968-
Procesy v podnikateľských subjektoch, zmeny v podniku a predikcia týchto zmien. Nástroje a metódy manažmentu podniku, vrátane controllingu. Pozícia a úlohy controllingu počas životného cyklu projektu.