Zvyšovanie konkurencieschopnosti dopravných podnikov prostredníctvom budovania podnikovej identity - Eliaš, Ladislav
Pojem podniková identita a úspech pri jej budovaní. Strategické myslenie a plánovanie ako súčasť budovania dobrého mena podniku. Konkurencieschopnosť a podniková identita v cestnej a nákladnej doprave.