Stav podnikateľského prostredia vo vybranom regióne - Krauszová, Andrea
Podnikanie je dnes nevyhnutnou súčasťou globálnej ekonomiky. Kvalitné a motivujúce podnikateľské prostredie je kľúčovým predpokladom pre úspešný rozvoj podnikateľskej činnosti v jednotlivých regiónoch Slovenska. Stav podnikateľského prostredia vo vybranom regióne Výsledky prieskumu zameraného na jeho posúdenie a faktory, ktoré pozitívne a negatívne ovplyvňujú podnikanie fyzických osôb.