Európska dlhová kríza sa prehlbuje - Fifek, Edmund
Hodnotenie stavu dlhovej krízy a predpokladov jej ďalšieho vývoja na základe faktov - údajov o výške verejného dlhu, o výnosoch z vládnych dlhopisov, o cene úverových derivátov, atď.