Zákaznícke stratégie v ovplyvňovaní nákupného rozhodovania - Lesáková, Dagmar, 1949-
Stratégia spoločností a znalosti o vzťahoch so zákazníkmi. Tri typy zákazníckych stratégií. Získavanie a udržiavanie zákazníkov. Implemantácia zákazníckych programov a selekcia zákazníkov. Trhové ciele podniku.