Príčiny a determinanty finančnej a hospodárskej krízy - Lesáková, Dagmar, 1949-
Príčiny a východiská finančnej krízy. Svetový finančný kolaps a ekonomická veda. Negatívne dôsledky finančnej krízy a zodpovednosť za zlyhanie veľkých bánk. Správanie ekonomických subjektov, regulácia a rovnováha. Ekonomika SR a hospodárska kríza.