Slušnosť vynáša - Ďurianová, Marta
Udelenie cien Via Bona nadáciou Pontis pre firmy, ktoré presadzujú zodpovedné podnikanie. Realizácia zodpovedného podnikania v spoločnostiach: Orange Slovensko, Nera Networks, Martinus, Envi-pak, Orion Nova, Tatra banka a v ďalších firmách.