Najväčšie spoločnosti sveta
Rebríček Forbes global 2000, v ktorom sú uvedené verejne obchodované spoločnosti s najlepším skóre zloženým z výsledkov v tržbách, ziskoch, aktívach a trhovej hodnote. Top 25 spoločností.