Platobný styk - nekonečný príbeh - Holička, Peter
Historický pohľad na vývoj platobného styku . Tri etapy. Šeky verzus karty. Elektronická peňaženka. Vstup do EÚ a s tým súvisiace zmeny. Prijatie Eura a nové úlohy.