Target 2 - Securities - služba vyrovnania cenných papierov v Eurosystéme - Biskupičová, Elena
Operácie s cennými papiermi ako dôležitá súčasť obchodov na finančných trhoch. Vymedzenie SSS systému ( Securities settlement system).