Economic Growth in New (Knowledge-based) Economy - Lisý, Ján
Faktory, ktoré ovplyvňujú produktivitu v novej ekonomike. Ľudský a sociálny kapitál. Fyzický kapitál. Technologické zmeny a inovácie. Geografické, klimatické a prírodné zdroje ekonomického rastu. Manažérske a podnikateľské zručnosti. Socio-inštitucionálne a právne prostredie.