Málo ľudí, málo peňazí - Porubský, Juraj
Nedostatok odborníkov na informačné technológie - problém pre všetky IT firmy na Slovensku. Práca v IT sektore ako lukratívne zamestnanie. Priemerná mzda v tejto oblasti. Spolupráca s personálnymi agentúrami, s univerzitami a príparva študentov pre prax. Nedostatok zákaziek a snaha firiem ušetriť. Snaha IT firiem posilňovať cloudové riešenia a tým riešiť následky krízy.