<The> democratic deficit of the EU - Slováková, Viera
Demokratický deficit Európskej únie vo vzťahu k rozšíreniu EÚ. Európske občianstvo bez skutočnej podstaty? Demokratický deficit na rôznych inštitucionálnych úrovniach EÚ. Rada EÚ, Európska komisia, Európsky parlament. Koncepcia reformy na zníženie demokratického deficitu Európskej únie.