Aplikácia metód viackriteriálneho hodnotenia pri skúmaní vplyvu ekonomicko-právnych aspektov na zakladanie nadnárodných obchodných spoločností v Európskej únii - Balajty, Martin
Hodnotenie vybraných členských štátov Európskej únie z hľadiska ich atraktívnosti pre založenie obchodnej spoločnosti nadnárodnej formy. Hodnotenie sa uskutočnilo na základe vybraných rámcových ekonomických a právnych aspektov, kĺúčových pre činnosť podnikateľských subjektov.