Prístupy k manažmentu talentov v transnacionálnych korporáciách - Krajčíková, Lucia
Talent, manažment talentov, globálny manažment talentov - pojmy. Systém manažmentu talentov. Spôsoby manažovania talentov vo vedúcich spoločnostiach v rôznych regiónoch sveta - model japonský, model latinský, model germánsky. Duality pri manažmente a rozvoji talentov.