Budúcnosť virtuálnych podnikov - Filanová, Jana, 1967-
Pojem virtuálna spoločnosť (virtuálny podnik). Prístupy k práci a k zamestnancom vo virtuálnej spoločnosti. Komunikačné prostriedky a nástroje umožňujúce fungovanie virtuálnej spoločnosti. Budúcnosť virtuálnych podnikov.