[Informacionnyje technologii v ekonomike i sisteme obrazovanija] - Kvapil, Roman, 1971-
Recenzia na zborník príspevkov videokonferencie s názvom Informačné technológie v ekonomike a vzdelávaní. Medzinárodnú dištančnú konferenciu študentských vedeckých prác zorganizovala Ekonomická univerzita v Bratislave dňa 2. marca 2011.