Multinational enterprises and their investment to ICT market in Slovakia - Kmeť, Vladimír
Nadnárodný podnik a priame zahraničné investície. Slovensko a priame zahraničné investície. Investície Greenfieldu a Brownfieldu do informačných a komunikačných technológií.