Determinanty energetickej politiky v EÚ a v Slovenskej republike - Pullmanová, Terézia, 1953-
Zmena postojov vládnych činiteľov v Európe, aj vo svete k energetickej politike. Energetická bezpečnosť EÚ. Zabezpečenie konkurencieschopnosti. Energetická politika SR - liberalizácia trhu. Energia a ochrana životného prostredia.