Úloha sprostredkovateľa pri tvorbe kooperačných väzieb malých a stredných podnikov - Gajdová, Denisa, 1977-
Význam a nevyhnutnosť podpory malých a stredných podnikov. Partnerstvo a spoločné podnikanie malých podnikateľov. Výber kooperačného partnera. Názory podnikov na úlohu sprostredkovateľa. Prekážky pri tvorbe kooperačných parnerstiev.