Predpoklady efektívnej marketingovej komunikácie - Grančičová, Katarína, 1967-
Marketingová komunikácia ako významný zdroj konkurenčnej výhody podniku. Proces a účinnosť marketingovej komunikácie. Odosielateľ a príjemca, medzi ktorými sa komunikačný proces realizuje. Typy komunikačných procesov a spätná väzba.