<The> Classification and identification of asset price bubbles - Kubicová, Ivana
Zhrnutie prístupov k identifikácii nerovnováhy pohybov cien aktív v ekonomickej literatúre. Postup pre monitorovanie a včasnú identifikáciu bublín cien aktív. Teórie vzniku a perzistencie finančných bublín cien aktív. Klasifikácia bublín cien aktív. Identifikácia finančných bublín použitím tradičných kvantitatívnych metód. Špecifické vlastnosti jednotlivých trhov aktív. Možnosti pre empirické testovanie bublín.