Financovanie inovačnej činnosti fondom rizikového kapitálu - Bačišin, Vladimír
Financovanie inovácií fondom rizikového kapitálu. Model fungovania rizikového a súkromného financovania. Fungovanie fondu rizikového kapitálu. Organizačná štruktúra fondu rizikového kapitálu. Finančný a ekonomický model fondu rizikového kapitálu.