Poučila sa EÚ z neúspechu Lisabonskej stratégie? - Silná, Zuzana
Príspevok poskytuje chronologickú analýzu vývoja Lisabonskej stratégie EÚ a hlavných výziev jej implementácie, skúma základné otázky spojené s pokračovaním reforiem v rámci nadväzujúcej stratégie Európa 2020.