Nové mechanizmy ECB v eurozóne - Hoschek, Miloslav
Stabilizačné snahy Európskej centrálnej banky. Nový mechanizmus dlhovej služby. Ponziho schéma 2011. Reputácia "stresových testov". Európsky finančný stabilizačný fond (euroval). Politika konverzie dlhovej služby ECB voči Grécku a Írsku. Situácia v Španielsku a Portugalsku.