Diverzita pracovných síl sa organizáciám aj celej spoločnosti vyplatí - Košta, Ján
Diverzita pracovnej sily v organizácii. Výsledky Eurobarometra o diskriminácii. Výhody, náklady a prekážky pri vytváraní diverzity. Príklady dobrej praxe v slovenských organizáciách. Presadzovanie kultúry diverzity na Slovensku vo veľkých medzinárodných spoločnostiach. Aktivity chránených dielní. Ako ďalej postupovať pri znižovaní diskriminácie na trhu práce.