Informačné technológie v controllingu - Hudecová, Daša
Informačné technológie a ich zabezpečenie v podnikoch. Úlohy manažérov a ciele využitia informačných technológií. Vysporiadanie sa s množstvom dostupných informácií a požiadavky na ich bezpečné spracovanie.