Vývoj cien pohonných hmôt v SR v komparácii s okolitými krajinami a možný dopad na konkurencieschopnosť SR - Turan, Alexander
Kríza arabského sveta sa naplno prejavuje v cenách ropy a následne v cenách pohonných hmôt. Ceny benzínu v SR presahujú ceny okolitých krajín, čo je veľkou prekážkou v konkurencieschopnosti SR v oblasti strednej Európy. Analýza najdôležitejších faktorov ovplyvńujúcich cenu pohonných hmôt v SR.