High precision production metrology for quality improvement in biomedical applications - Durakbasa, Numan M.
Rýchly vývoj v oblasti biomedicínskej techniky. 3D meranie a analýza ne-technických štruktúr. Koordinovaná metrológia pre meranie ne-technických objektov. Hodnotenie a aplikácia údajov.