Zelená diktatura zdraví - Bartošová, Veronika
Termín propaganda hostoricky zdiskreditovaný ako lživý, komunikačný nátlak. Súčasná komerčná propaganda týkajúca sa tém ekológie, zdravia a zdravého životného štýlu. Diskusia o týchto témach značne oklieštená a jednostranná. Sen o bezemisných autách. Útoky na balenú vodu a propagácia pitia vody z vodovodu. Rast ceny energií a klasifikácia spotrebičov podľa energetickej náročnosti. Nepravdivé údaje na spotrebičoch. Propagácia konzumácie biopotravín.