Najviac odpadu tvoria obaly - Palfiová, Anna
Množstvo odpadov z obalov v Európskej únii narastá. Rôzne zdroje uvádzajú odlišné, avšak vysoké čísla. Niekoľko základných otázok, ktoré je nutné si zodpovedať pri otázkach týkajúcich sa voľby najvhodnejších obalov.