Domácka práca a telepráca - flexibilná forma zamestnania - Hrašková, Dagmar
Podstata domáckej práce a telepráce - výhody a nevýhody. Zmena organizácie práce, spôsoby komunikácie. Práca na diaľku má budúcnosť.