Meranie efektívnosti investícií do spoločenskej zodpovednosti podnikov - Majdúchová, Helena, 1963-
Princípy a charakteristika spoločenskej zodpovednosti podnikov. Záujem o spoločensky zodpovedné podnikanie (CSR) a účinnosť vynaložených prostriedkov. Meranie vplyvu investícií do CSR (Global reporting initiative-GRI).