<The> role of the official statistics in the context of the global crisis - Bohatá, Marie
Oficiálna štatistika ako komunikačný nástroj v rôznych oblastiach spoločnosti. Oficiálna štatistika a globálna kríza. Výzvy a úloha oficiálnej štatistiky. Základné európske ekonomické indikátory (PEEIs - Principle European Economic Indicators). Všeobecné akcie na európskej úrovni.