K významu výučby diplomatického jazyka v prípade budúcich diplomatov - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Diplomatický jazyk ako nástroj realizácie diplomatických stykov. Status oficiálnych jazykov a pracovných jazykov. Diplomatický jazyk ako predmet výskumu a výučby.